Certificari Scrum

CERERE MARE PENTRU PROFESIONIȘTI ÎN DOMENIUL AGILE

Află mai multe despre cariere și joburi Scrum

Jobs of Tomorrow de la Forumul Economic Mondial citează rolurile de Scrum Master, Product Owner și Agile Coach drept locuri de muncă emergente de top în dezvoltarea produselor.

0
Scrum Master Jobs on Linkedin
0
Product Owner Jobs on Linkedin
0
Agile Coach Jobs on Linkedin

Oferte de locuri de muncă recomandate:

Scrum Master
Vodafone – București

Scrum Master este responsabil pentru facilitarea și îmbunătățirea procesului de livrare și asistență operațională utilizând metoda Scrum și principiile și valorile Agile. Aceștia vor asista Product Owner-ul în realizarea și menținerea restanței, organizând sesiuni regulate de rafinare și planificare. Va colecta valorile relevante ale livrării pentru a prognoza mai bine livrarea viitoare și pentru a permite luarea deciziilor în cunoștință de cauză. Aceștia vor adopta un stil de instruire a situației și vor fi un agent real pentru schimbarea organizației.

Vrei să primești acest job pe email?

Product Owner
Luxoft - București

Alătură-te Centrului nostru de dezvoltare din București și devino membru al echipei noastre deschise, progresiste și profesionale. În acest rol, vei lucra la proiecte pentru unul dintre clienții noștri de renume mondial. Vei avea șansa să îți dezvolți abilitățile tehnice și soft și să dezvolți o expertiză aprofundată în industria clientului nostru. În plus față de pachetul atractiv de salarii și beneficii, Luxoft va investi în pregătirea ta profesională și te va încuraja să-ți dezvolți cariera.

Vrei să primești acest job pe email?

Cauți talente pentru roluri Agile?

Organizația în care activezi caută persoane cu formare și experiență formală în Scrum și Agile? 
Trimite-ne pozițiile deschise pentru promovarea gratuită în listele noastre.