Certificari Scrum

Start Here.

Go Anywhere.

Acreditarea Scrum Master by Scrum Inc. ™ este o desemnare distinctă care evidențiază persoanele care pot implementa în mod sistematic Scrum într-un mod care conduce la rezultate imediate ale afacerii, accelerând simultan performanțele personale și ale echipei.

Piața forței de muncă se schimbă rapid. Menține-te în actualitate.

Data:

Start: 04.05, 7:30
Încheiere: 07.05, 17:30

Data:

Romania
Online

Devino un Scrum Master by Scrum Inc.™

Avantajele certificării Scrum Master:

Dublează productivitatea.

Livrează valoarea care contează.

Badge Scrum Master1

Cursul Scrum Master

Aria curriculara a certificării Scrum Master by Scrum Inc. a fost dezvoltată de co-creatorul Scrum, Dr. Jeff Sutherland. Acest curs depășește elementele de bază ale Scrum și rolul Scrum Master.

De ce certificarea Scrum Master by Scrum Inc.™?

Ce vei învăța în cadrul cursului Scrum Master:

Pentru cine este cursul Scrum Master by Scrum Inc.?

Examenul de certificare

Dacă ai finalizat cursul Scrum Master, cu minimum 14 ore de instruire cu un trainer Scrum autorizat, poți susține examenul pentru obținerea certificării Scrum Master.

Certificarea Scrum Master atestă cunoașterea principiilor Agile, a tehnicilor Scrum Master-ului, a modelelor care a fac o echipă Scrum să funcționeze și a rolului de Scrum Master în cadrul unei organizații. Certificarea Scrum Master by Scrum Inc. este singura acreditare Scrum Master aprobată de Jeff Sutherland, co-creatorul Scrum și inventatorul Scrum@Scale.

Acest curs de certificare este conceput pentru toate nivelurile de experiență Scrum și nu are condiții de participare.

Bazat pe dovezi. Tehnici dovedite.

Cursul Scrum Master se bazează pe cercetare și studii de caz în diferite discipline și industrii. Învață de la acest curs tehnici dovedite să ajute la creșterea performanței personale și a echipei.

BONUS
Avantaje suplimentare ale acreditării Scrum Master by Scrum Inc.

Sprijinul nostru. Expertiza ta.

Certificarea Scrum Master de la Scrum Inc. recunoaște în mod oficial cunoștințele despre principiile Lean, tehnicile Scrum Master, tiparele echipelor performante și modul în care rolul Scrum Master se scalează într-o organizație.