Certificari Scrum

Evenimentul de lansare a noului Ghid Scrum ediția 2020, #25 de ani de SCRUM

25 de ani de Scrum

În acest an, pe data de 18 noiembrie, Scrum sărbătorește 25 de ani de existență, 25 de ani în care mulți oameni au evoluat cu ajutorul Scrum și au învățat cum să își atingă obiectivele, să crească performanțele și să fie antreprenori de succes.  Așadar, anul acesta, creatorii Scrum au pregătit o surpriză: pe data de 18 noiembrie vom putea asista la un eveniment în direct susținut chiar de Dr. Jeff Sutherland si Ken Schwaber, creatorii cadrului de lucru Scrum. Vom afla informații prețioase de la însuși cei care au conceput Scrum, precum si ultimele noutăți despre actualizările ghidului Scrum ediția 2020. Evenimentul va dura 3 ore în care vor fi sesiuni unde se vor discuta noutățile și îmbunătățirile care s-au adus prin varianta 2020 a Ghidului Scrum.

 Înscrierea este gratuită, un motiv în plus să vă înscrieți și să învățați de la cei mai buni. Vă puteți înscrie direct accesând acest link, durează doar câteva secunde. Deși înscrierea e gratuită, locurile sunt limitate deoarece platforma de desfășurare, si anume Zoom, nu permite accesul peste un anumit număr de persoane, așadar, daca vreți să prindeți un loc la unul dintre cele mai așteptate evenimente, grăbiți-vă. Dacă vă întrebați cine ar trebui sa participe, aflați că nu există condiții, poate participa oricine, de la cei care au un rol de Scrum Master, Product Owner, Agile Coach, Scrum Developer, practicanți actuali Scrum până la persoane dornice să își îmbunătățească abilitățile si cunoștințele.

Scrum a ajutat multe industrii de-a lungul timpului, s-a implicat in diverse proiecte iar toate industriile care au beneficiat de ajutorul Scrum au avut un câștig uriaș, s-au dezvoltat si si-au îmbunătățit performanțele .  Câteva dintre proiectele impresionante Scrum sunt: testarea unui motor al unei rachete cu o lungime de 39,5 m si o greutate de 378.000 kg, îmbunătățirea intervențiilor chirurgicale in sălile de operație care au dus la rezultate mult mai bune pentru pacienți, implicarea în proiecte legate de construcții si proiecte care au văzut un progres calitativ si care au satisfăcut toate așteptările si dorințele clienților. Acestea sunt doar câteva dintre motivele pentru care nu trebuie să ratați acest eveniment.

Daca doriți să participați, înscrieți-vă aici, locurile sunt limitate. Nu ratați șansa de a-i asculta și de a învăța de la cei mai buni, de la cei care au creat Scrum, cadrul de lucru care a ajutat mii de oameni și afaceri să prospere, să avanseze și să atingă performante la care nu s-ar fi gândit ca vor fi atinse.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *