Certificari Scrum

Jeff Sutherland anunță Agile Education Program™ de la Scrum Inc.

30.09.2019

Indiferent dacă ești novice în ceea ce privește Scrum sau un practicant experimentat, cursurile noastre de formare vor transforma modul în care ești obișnuit să lucrezi.

Programul Agile Education de la Scrum Inc. este conceput pentru a oferi persoanelor și organizațiilor o cale clară spre implementarea Scrum într-un mod care conduce la rezultate imediate ale afacerii și se asigură că Scrum are un impact transformator de durată asupra modului în care ne privim munca.

Curriculumul nostru îi învață pe participanți cum se lucrează eficient și eficace, cum se poate dubla productivitatea, reducându-se totodată timpul în care un produs este livrat utilizatorilor, în organizații din întreaga lume. Cursurile Scrum Inc. includ principiile Lean, modele din mișcarea Scrum Pattern Language și lecții din implementările din lumea reală ale Scrum @Scale.

Promovăm aceste tehnici pentru că funcționează nu doar în teorie, ci și în practică, iar acest lucru a fost dovedit în mii de implementări.

Am început un pilot al programului Scrum Inc. Agile Education în Japonia în urmă cu câțiva ani, la cererea specifică a KDDI, una dintre cele mai mari companii din Japonia. Un efort venit în urma unei reale provocări: obiectivul de a scoate cea de-a treia cea mai mare economie a lumii din starea neclară în care se află de treizeci de ani, un efort pe care profesorul Nonaka ni l-a solicitat în 2011.

Aceasta este amploarea impactului pe care ni l-am dori de la acest program.

Putem îmbunătăți soarta unei țări?