Certificari Scrum

Moș Crăciun de la Scrum Inc. – Achiziționează acum un curs cu certificare și primești încă unul gratuit

„Dă-i unui om un pește și are hrana pentru o zi. Învață-l să pescuiască și îl hrănești toată viața.”

   Agile Education Program România nu te învață să pescuiești, dar te învață cum să-ți crești productivitatea folosind metoda Scrum. Pe tine și pe un prieten de-al tău. Dacă achiziționezi un curs cu certificare de la Scrum Inc până la sfârșitul anului, beneficiezi de încă un curs gratuit. Îl poți păstra pentru tine sau îl poți face cadou unui prieten. Îți va fi recunoscător toată viața.
   Indiferent ce alegi, un curs cu certificare Scrum Master sau un curs cu certificare Product Owner, daca te înscrii până în 31.12.2020 primești înca unul gratuit.
   Cursul Scrum Master te ajută să crești performanțele echipei din care faci parte, să susții inovația și să mărești productivitatea afacerii tale. Cursul se adresează profesioniștilor, fie ei manageri, lideri sau antreprenori, interesați de modele practice pentru a crea o echipă performantă. Metoda Scrum te ajută să-ți transformi organizația într-o echipă Agile, orientată pe inovație și livrarea cât mai rapidă de produse și servicii de calitate. Toate acestea sporesc gradul de încredere și satisfacția clienților, iar afacerea ta va crește.
   Cursul Product Owner, dezvoltat împreună cu co-fondatorul Scrum Dr. Jeff Sutherland, te învață cum să-ți eficientizezi afacerea. Aplicând principiile învățate la curs poți dubla cantitatea de produse sau servicii livrate în doar jumătate din timpul necesar anterior.
   Lumea afacerilor și piața muncii devin tot mai competitive, iar metoda Scrum te ajută să treci la un model de afaceri rapid, adaptat ritmului secolului 21. O organizație Agile este o organizație în care risipa a fost eliminată, deciziile se iau rapid conform principiilor Scrum și fiecare știe ce are de făcut. Angajații sunt mai motivați, munca este mai profitabilă, iar profiturile cresc. 

Click aici pentru a te înscrie acum!

Image source: www.freepik.com

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *